Meditatie cursus

De meditatiecursus is opgezet om te leren mediteren voor beginners, dus voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met mediteren. Uiteraard zijn ervaren meditatie beoefenaars ook welkom! Het is altijd fijn om met meerdere mensen samen te mediteren om zo de groepsenergie te ervaren.

De meditatiecursus is een speciale cursus met verschillende soorten meditaties. De bekendste vorm is zittend op een kussentje. Maar je kunt bijvoorbeeld ook mediteren terwijl je aan het
wandelen bent, je kunt dan bewust je voeten op de grond voelen en de omgeving goed in je opnemen. Wat voel ik? wat ruik ik? wat zie ik? wat hoor ik? Gebruik maken van al je zintuigen.

Tijdens de cursus worden de actieve meditaties afgewisseld met passieve meditaties. Aan bod komen bijvoorbeeld loop meditaties, dynamische meditaties op bijpassende muziek, mindful movements en diverse zit meditaties. De meditatiecursus wordt afgesloten met een klankbeleving. Laat je meevoeren door de klanken van diverse klankschalen en klankinstrumenten zoals bijvoorbeeld de koshi en oceandrum.

In 6 weken zul je verschillende soorten meditaties leren kennen en ervaren welke het beste bij jou past.

De voordelen van de meditatiecursus

  • Het ervaren van verschillende soorten meditaties.
  • Je krijgt tools waarmee je mediteren makkelijk kunt integreren in je eigen leven zonder dat het veel tijd
    kost.
  • Je leert hoe je het beste je hoofd leeg kan maken zonder dat je de gedachten moet stoppen.
  • Je wordt je er meer van bewust hoe het echt met je gaat.
  • Naast het mediteren ook een stukje achtergrond informatie.
  • Mediteren in een fijne groep mensen.

In 6 lessen ga je ervaren dat er verschillende manieren zijn om te mediteren.

Prijs

Voor deze cursus betaal je 89 euro.

Waar en Wanneer

Binnenkort, meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  • De cursus wordt gegeven door Cynthia Kientz meditatie docente in Alphen aan den Rijn.
Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!