Yoga Nidra

Yoga Nidra in Alphen aan den Rijn bij yogastudio Elke dag yoga

Yoga Nidra is de yoga van een diepe bewuste slaap. Je blijft terwijl het lichaam in slaaptoestand is wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.

Dat leidt ertoe dat je tijdens de oefening lichamelijke en geestelijke spanningen los kunt laten en blokkades kunt doorbreken. In deze diep transformationele slaap activeert het lichaam het zelf herstellend vermogen.

Yoga Nidra is een krachtige en diepere vorm van Meditatie. Regelmatige beoefening van Yoga Nidra stelt je in staat om tot in de diepste lagen van jezelf rust, vrede en ontspanning te ervaren. Ook draagt het bij aan het vergroten van je mentale weerbaarheid, je emotionele veerkracht, vergroten van je draagkracht, ontdekken wie je in essentie bent en draagt bij aan bewustzijn en inzicht krijgen in je diepste verlangens, je dromen, je hartenwens, je veilig en comfortabel voelen in je eigen lichaam en het ontdekken van je missie of lotsbestemming.

De techniek van Yoga Nidra is eenvoudig en zeer effectief en sluit daarmee goed aan bij andere vormen van Yoga. Deze les is voor iedereen toegankelijk (ook als je zwanger bent of net bevallen bent)

Tijdens de les lig je op je rug of op je zij, ondersteunt met diverse kussens en dekens zodat je comfortabel ligt. Via een geleide meditatie kom je in een diepe ontspanning en kan je lichaam gaan herstellen en gezonde nieuwe verbindingen aanleggen. Er komen stoffen zoals Dopamine, Serotonine en GABA (je lichaamseigen valium) vrij.

Kom en ervaar zelf wat Yoga Nidra met jou doet.

Om de week op woensdag in onze studio in het centrum, Castellum

Op vrijdag 16 oktober en vrijdag 27 november in de studio in ridderveld, Saffier.

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!