Voorwaartse buigingen – rust in je hoofd

Voorwaartse buigingen hebben vele voordelen. Ze creëren lengte en ruimte in de rug. De vooroverbuigingen zijn voor veel mensen ook een uitdaging, vooral als je korte hamstrings hebt.

De uitlijning, alignment, is zeker bij de voorwaartse buigingen belangrijk. Vaak worden rugspieren en schouders gedurende de dag overbelast door urenlang te zitten achter een laptop of pc.

Vooral bij de voorwaartse buigingen zijn de props je vrienden. Je kunt bijvoorbeeld blokken gebruiken bij de staande houdingen als je handen de grond niet gemakkelijk raken, bolsters gebruiken om wat hoger te zitten zodat je gemakkelijker voorover kun buigen, een riempje gebruiken om je voeten te kunnen pakken. De props helpen je te voorkomen dat je je rug te bol houdt en je schouders/nek te gespannen.

Ervaar de rust in je hoofd met deze themales bij Elke dag yoga!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!