Voorwaartse buigingen - Rust in je hoofd - Iyengar yoga

yoga alphen aan den rijn Iyengar yoga

Voorwaartse buigingen hebben vele voordelen. Ze creëren lengte en ruimte in de rug. De vooroverbuigingen zijn voor veel mensen ook een uitdaging, vooral als je korte hamstrings hebt.

De uitlijning, alignment, is zeker bij de voorwaartse buigingen belangrijk. Vaak worden rugspieren en schouders gedurende de dag overbelast door urenlang te zitten achter een laptop of pc. 

Vooral bij de voorwaartse buigingen zijn de props je vrienden. Je kunt bijvoorbeeld blokken gebruiken bij de staande houdingen als je handen de grond niet gemakkelijk raken, bolsters gebruiken om wat hoger te zitten zodat je gemakkelijker voorover kun buigen, een riempje gebruiken om je voeten te kunnen pakken. De props helpen je te voorkomen dat je je rug te bol houdt en je schouders/nek te gespannen. 

Ervaar de rust in je hoofd met deze themales bij Elke dag yoga!

meld-je-aan-hover of lees verder over de themalessen Iyengar yoga...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!