Staande houdingen – kracht en vertrouwen

Bouw meer kracht en vertrouwen op met staande yogahoudingen. Deze themales benadrukt de ontwikkeling van kracht, flexibiliteit en gemak in het lichaam.

Met de krachtige acties bouw je doorzettingsvermogen op, daarmee ontwikkel je bijvoorbeeld meer vertrouwen op. Krachtige houdingen zoals de held, virabhadrasana, komen aan de orde in de les. Door dit soort houdingen met regelmaat te beoefenen bouw je spierkracht op. Regelmatige beoefening zorgt dat je de houding ook een langere tijd kunt aanhouden. Zo krijg je meer vertrouwen en komt de geest gemakkelijker tot rust.

Werk aan je kracht en vertrouwen met de deze themales bij Elke dag yoga.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!