Staande houdingen - Kracht en vertrouwen - Iyengar yoga

Bouw meer kracht en vertrouwen op met staande houdingen. Deze themales benadrukt de ontwikkeling van kracht, flexibiliteit en gemak in het lichaam.

Iyengar Virabhadrasana 1 elke dag yoga alphen aan den rijn kracht en vertrouwenthemales kracht en vertrouwen in Alphen bij Elke dag yoga

Door de krachtige acties bouw je doorzettingsvermogen op, en daarmee ontwikkel je meer meer vertrouwen.Krachtige houdingen zoals de Held, virabhadrasana, komen aan de orde in de les. Door dit soort houdingen met regelmaat te beoefenen bouw je spierkracht op. Door de regelmatige beoefening kun je de houding ook een langere tijd aanhouden. Zo krijg je meer vertrouwen en komt de geest gemakkelijker tot rust. 

Werk aan je kracht en vertrouwen met de deze themales bij Elke dag yoga.

meld-je-aan-hover of lees verder over de themalessen...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!