Achterwaartse buigingen – Energie in je lijf

Deze themales wordt zorgvuldig opgebouwd zodat de achteroverbuigingen voor iedereen toegankelijk zijn.

De achterwaartse buigingen, backbends, of achteroverbuigingen verlengen en open de voorzijde van het lichaam. Ze worden soms ook wel “hart opening poses” genoemd. Dat klopt, want het strekt naast de voorzijde van het lichaam, ook de spieren van het hart en de longen.

De achterwaartse buigingen geven grote vrijheid van beweging en ademhaling. Ze vereisen energie en kracht en maken de wervelkolom soepeler, de rug sterker en de longen gemakkelijker te openen. De houdingen geven je energie in je lijf!

Meer voordelen van de achterwaartse buigingen zijn:

– soepeler wervelkolom, verbeterde uitlijning van de wervels;
– sterke, gezonde rugspieren;
– meer bewegelijkheid in de heup en schouder gewrichten;
– strekking van de nek en schouders;
– soepeler en diepere ademhaling;
– betere spijsvertering;
– meer energie;
– betere mentale alertheid.

Ervaar de energie die het geeft en doe mee met de themales bij Elke dag yoga!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!