Hatha yoga

dru yoga alphen aan den rijn centrum yogastudio elke dag yogaHatha Yoga is de bekendste vorm van Yoga in het westen. Yoga is een levenswijze, een kennissysteem gebaseerd op ervaring, een traditie die al duizenden jaren stand heeft gehouden en die in deze tijd populairder is dan ooit.

Hatha Yoga leert je om je lichaam voor te bereiden voor de onvoorstelbare mogelijkheden die het heeft, ongeacht leeftijd, sexe of religie. Yoga is geen sport, het gaat niet om ambitie of competitie, het is een weg naar zelfkennis waardoor je kan transformeren.

Alle vormen van yoga zorgen voor een betere lichamelijke conditie, mentale helderheid, focus, meer energie en vitaliteit, en een natuurlijke balans van de hormonale niveaus. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 of lees verder over yoga...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!