Dru yoga

dru yoga alphen aan den rijn centrum yogastudio elke dag yogaDRU Yoga is een zachte vorm van Yoga met vloeiende doorgaande bewegingen. DRU Yoga maakt gebruik van Energy Block Release (EBR), dit zijn bewegingsreeksen, die systematisch de spanningsvelden en energieblokkades in het lichaam opruimen. Met de vrijgekomen energie worden lichaam en geest sterker gemaakt.

DRU is een heel toegankelijke vorm en maakt gebruik van een specifieke combinatie van vloeiende bewegingen, eenvoudige ademhalingstechnieken, mudras (handgebaren), affirmaties, meditatie- en ontspanningstechnieken.

Als energie geblokkeerd raakt, zet dat zich vast in de gewrichten. Als die energie niet wordt vrijgemaakt, dringt de blokkade dieper door in het lichaam, eerst in de spieren en later in de organen en dit kan uiteindelijk leiden tot ziekte. Dru Yoga ruimt systematisch de spanningsvelden in het lichaam op. De vrijgekomen energie kan dan worden ingezet om lichaam en geest sterker te maken.

Dru yoga:

• is yoga met een glimlach op je gezicht.
• wordt ook wel yoga van het hart genoemd.
• is zacht voor je lichaam, helend voor je geest.
• helpt je om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan.
• brengt je fysiek en emotioneel meer in balans, zelfs bij één les in de week.
• is moeiteloos werken vanuit de adem met lichaam, geest en energie,
van de zon, de maan, de wind en natuurlijk de aarde.
• zorgt dat de energie vrij kan stromen door de vloeiende bewegingen van de oefeningen.
• Werkt met een serie bewegingen, die blokkades in je lichaam opheffen, je soepeler maken en krachtiger.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 of lees verder over yoga...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!