Sanne van der Linden

Mijn naam is Sanne en ik woon sinds 2 jaar in Langeraar samen met mijn vriend, twee katten en de hond. Wij wonen hier heerlijk en genieten van onze prachtige grote tuin.

Vanaf dat ik kind was wilde ik graag naar yogales. Helaas bestond er toen nog geen kinderyoga, maar toen ik 18 was ben ik samen met mijn moeder begonnen. En ben nooit meer gestopt met yoga. Allerlei soorten heb ik uitgeprobeerd, maar kwam erachter dat de yin kant van yoga het beste bij mij past.

Toen ik eens een keer een invaldocent had en zij vertelde over Do-In yoga, was ik super enthousiast. Ik kocht direct haar boek en na mijn studie tot muziektherapeut begon ik de opleiding Do In yoga.

Mijn lessen zijn rustig. Ik denk dat het in deze tijd waarin overprikkeling, drukte, stress en presteren mensen meer mogen rusten en relaxen. Tijdens mijn yogales is iedereen welkom en vind ik het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en op zijn gemak voelt. We maken gebruik van de houdingen zoals deze ook in de andere yogavormen gebruikt worden, maar gebruiken ook drukpunten en het kloppen van de meridianen om de energie goed door te laten stromen.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!