Daniëlle van Dongen

Mijn naam is Daniëlle en het beoefenen van yoga, zowel op als buiten de mat, loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn tienerjaren ben ik begonnen met het beoefenen van yoga, maar destijds zag ik dat slechts als een uurtje bewegen en ontspannen. Het kwam pas veel later dat ik ook de spirituele kant van yoga ontdekte. Toen ik het ontdekte, was ik verkocht. Ik ben in 2019 de yoga docentenopleiding gaan doen aan de Yoga Academie Nederland, ben toen gestopt met werken als kapper en ben met heel mijn hart yogales gaan geven.

De yogafilosofie fascineert en inspireert me. Daarom verwerk ik die ook altijd in mijn lessen en in mijn eigen practice. Op die manier valt er namelijk niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en emotioneel wat uit te halen. Naast het soepel houden van je lichaam, werk je dan bijvoorbeeld ook aan meer zelfvertrouwen, rust in je hoofd en leven, vertrouwen hebben, acceptatie en zelfliefde. Dat is voor mij de magie van yoga.

Ik denk dat yoga een positieve verandering teweeg kan brengen in ieders leven en ik kijk er naar uit om jou ook mee te nemen op dat pad. Wees welkom!