Claartje van Tongeren

Na de eerste les Iyengar yoga, inmiddels zo’n 18 jaar geleden, wist ik dat deze aanpak bij mij paste. Ik houd van de kenmerkende exacte uitvoering en de precisie van deze aanpak. Het heeft mij onder andere discipline en doorzettingsvermogen gegeven. Mijn weg naar meer yoga en de Iyengar opleiding was dan ook een vanzelfsprekende keuze. De opleiding heb ik bijna afgerond.

In eerste instantie was ik minder geïnteresseerd in het lesgeven maar wilde ik vooral meer begrijpen van yoga. Langzamerhand kwam daar de liefde voor het lesgeven bij. Inmiddels geef ik, naast een baan aan de Hogeschool van Amsterdam, een aantal vaste lessen per week Iyengar yoga. Ik volg graag workshops bij andere docenten en ben onder andere tweemaal naar India geweest om daar intensieve cursussen te volgen. Yoga is onderdeel van mijn leven. Ik vind het een eer om door yogales te geven van betekenis te zijn voor anderen.

Naast yoga houd ik van koken, hardlopen, tuinieren en bovenal mijn eigen beeldende werk maken.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!