Carla Smit

Carla Smit - Iyengar yoga docente - Elke dag yoga - Alphen aan den Rijn

Op zoek naar balans ben ik gestart met Iyengar Yoga in 2012. Wat een ontdekking!

Deze bewegingsvorm geeft energie, kracht en focus. Lichaam en geest komen weer in verbinding. Een belangrijke motivatie voor mij was de uitdaging, speelsheid en expressie die ik ervoer tijdens de beoefening van yoga. Waar ligt de grens, wat is er allemaal mogelijk?

Verdieping van de praktijk was in 2016 een logische, volgende stap. De praktijk werd verankerd door de filosofische en anatomische lessen tijdens de verdiepingscursus bij iYoga te Utrecht. Daar heb ik ervaring opgedaan met het assisteren tijdens reguliere lessen en therapeutische lessen als aanvulling op het zelf lesgeven. Want ook dat was een logisch vervolg. Het kunnen delen van de positieve ervaring van yoga met anderen.

Begeleid door Nanda Peek en Hiske van der Meulen heb ik in juni 2019 mijn Introductory certificaat behaald en vervolg ik mijn pad met Iyengar yoga.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!