Iyengar yoga in Atlanta

Een van de voordelen van Iyengar yoga, wereldwijd yogales volgen!

Iyengar yoga wordt wereldwijd gegeven door erkende, gecertificeerde docenten. Een van onze cursisten volgt soms yogalessen in verschillende landen, lees hieronder haar verslag!

In januari vloog ik, omdat dat mijn werk is, naar Atlanta.

Het hotel waar wij als bemanning logeren zit wel in het centrum van Atlanta, maar omdat er niet veel meer te doen is dan ‘shoppen’ en omdat ik geen zin had in het Coca Cola museum, had ik thuis gekeken of er een yogaschool in de buurt zat.

Er bleek een Iyengar yoga studio op 4 km. afstand te zitten. En zo stond ik, samen met 2 collega’s, op dinsdagochtend bij Still Water Yoga voor een les van anderhalf uur. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring, vooral om te merken dat een les daar hetzelfde gaat als een les van Ruud.

En ook om te ervaren dat je dus overal Iyengar yoga kunt doen. Het enige dat wèl anders was, was dat de docente constant aan het woord was tijdens de les. We kregen les van Kathleen Pringle, een heel ervaren docente. Mijn twee collega’s vonden het ook leuk, totdat ze ’s nachts aan boord last kregen van spierpijn…

Ik begon helemaal relaxed aan de terugvlucht naar Amsterdam en vond het zeker voor herhaling vatbaar!

YdG