Yoga en muziek

Geert en Jolanda nemen je mee op reis. Een reis naar binnen. Jolanda helpt je met yang yoga naar het moment, met yin en restorative yoga naar de ontspanning. Geert brengt met zijn prachtige stem en muziek je naar een nog een diepere ontspanning.

De speciale les wordt afgesloten met mantrazang. Je mag meezingen of in alle rust blijven liggen en luisteren. Via het zingen maken we een beweging van binnen naar buiten.

Na afloop is er thee met chocolade.

Wie
De yoga wordt gegeven door Jolanda, de muziek wordt verzorgt door Geert. Geert is opgegroeid met muziek en is multi-instrumentalist en zanger. Sinds kort begeleid Geert ook yogalessen muzikaal en met mantra’s. Op het yogafestival op Schiermonnikoog hebben ze voor het eerst een aantal lessen samen gegeven. Dit viel in de smaak!

Wanneer
Zondag 2 april, 12.00 – 14.15

Waar
De workshop wordt gegeven in Ridderveld, studio Lemelerberg

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 25 euro.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!