Samen yoga workshop

Samen yoga doen is niet alleen serieus goed voor je flexibiliteit en gemoedsrust, het is ook erg leuk op de mat. Door de steun van je partner worden houdingen toegankelijker en kun je zelfs verder gaan in elke pose dan je ooit voor mogelijk hield. En dat allemaal in een ontspannen setting met een energieke van kalme en wat intensievere strekkingen.

Voeg daar nog een flinke dosis plezier en humor aan toe, en je hebt een onvergetelijke nieuwe yoga-ervaring. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of gloednieuw op de mat, deze workshop is een uitstekende manier om je practise op te frissen en vooral om samen veel plezier te hebben.

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 25 euro per persoon
Wanneer
zondag 24 september van 13.00 – 15.30
Wie
De workshop wordt gegeven door Jolanda van der Linden
Locatie
Elke dag yoga | Lemelerberg

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!