ijsbad en adem workshop

Ontdek je oerkracht, herinner jezelf aan je eigen potentieel met onze ijsbad en adem workshop.

Deze bijzondere workshop is ontworpen om je in contact te brengen met de kern van je kracht en je ademhaling, en zo je leven volledig te beleven.

Het ijsbad is een fenomeen. Deze eenvoudige, krachtige methode hebben het leven van velen veranderd.

Maar wat heeft dit met yoga te maken?

Het ijsbad, de ademhalings technieken en yoga delen veel concepten en kunnen elkaar mooi aanvullen. Ontdek de link tussen de ademhalingsoefeningen, meditatie, en koudetraining, en de prana van yoga, en hoe ze je immuunsysteem kunnen versterken, ontstekingen kunnen verminderen, je zenuwstelsel flexibeler kunnen maken, en je meer mentale kracht en focus kunnen geven.

De workshop wordt geleid door Raúl Diaz Murillo. Raúl beoefent de Wim Hof Methode sinds 2013 en is gepassioneerd om zijn kennis en ervaringen met jou te delen. Ruud Boone, gecertificeerd Iyengar yoga docent, zal de link met verschillende yogaoefeningen/concepten toelichten.

De workshop bestaat uit een theoretisch deel met oefeningen en het onvermijdelijke ijsbad – een verfrissende duik in koude om je zelfhelende capaciteiten te ontwaken en je zelfvertrouwen te versterken.

Wie
De workshop wordt gegeven door Raúl Diaz Murillo.

Wanneer
Zaterdag 8 juni – 13.00 – 18.00

Waar
De workshop wordt gegeven in studio Lemelerberg, Ridderveld.

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 120 euro.

Meld je nu aan voor een onvergetelijke middag!

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

We zijn een klein team en werken hard om beschikbaar te zijn voor informatie en vragen. Veel antwoorden zijn te vinden op de veelgestelde vragen pagina.

Als je het antwoord niet kunt vinden, of een meer specifieke vraag hebt neem dan contact met ons op via mail of whatapp, dat is de snelste methode.

Klik hier om een email sturen of hier voor whatsapp. Liever persoonlijk advies? Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, laat dan je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen. Mail of whatsapp heeft de voorkeur.

We helpen je graag!