Vitaliteitsyoga in Alphen, voor de jongere ouderen

Vitaliteit yoga

Vitaliteit is een overvloed aan energie. Natuurlijke gesteldheid en kracht van je lichaam. Een sterk immuunsysteem, energie, je lekker voelen en mentale scherpheid. Werken aan je vitaliteit betekent werken aan je gezondheid… Yoga helpt hierbij!

Yoga is een uitstekende ondersteuning voor lichaam en geest als je wat ouder bent. Op elke leeftijd kun je de voordelen van de fysieke- en ademhalingsoefeningen ervaren. Verschillende aanpassingen kunnen helpen om yoga fysiek te blijven doen. Bijvoorbeeld het gebruik van stoelen kan helpen, yogablokken of een riem of wat kussens. Alles om de les comfortabel en stimulerend te maken.

Er wordt gewerkt aan souplesse en kracht en het steeds verder in balans te brengen van lichaam en geest. Yogalessen voor ouderen worden vaak op een rustiger tempo gegeven. Dat biedt extra ruimte om je lichaam goed te voelen en de connectie met jezelf te versterken.

Yoga verbetert de lichaamshouding en algehele gezondheid. Door met plezier te bewegen blijft alles soepeler en gaat het bewegen meer vanzelf. Het resultaat is een zo flexibel mogelijk lichaam, een krachtige geest en voldoende energie om te blijven genieten van het leven!

Elke les is anders van opbouw, zo komt het hele lichaam aan bod. De les is gebaseerd op de Iyengar yoga methode.

Geschikt voor de jongere ouderen. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan en benieuwd bent!

Lesrooster vitaliteits lessen