Personal yoga

Yoga Alphen Priveles Iyengar yoga Elke dag yogaJe kunt bij ons ook personal yoga volgen. Dit zijn individuele prive lessen, afgestemd op jouw behoefte. Zo ontwikkel je sneller vooruitgang doordat de yoga sessie op jou afgestemd wordt. Daarnaast geeft het je meer zelfvertrouwen en plezier tijdens de lessen. Als je je zorgen maakt over een blessure of niet weet op welk niveau je kunt instappen is een groepsles misschien een stap te ver voor je. Ook dan is personal yoga een uitkomst. Het kan natuurlijk ook dat je geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt.

Het is ook mogelijk om personal yoga les thuis te krijgen. Op verzoek kunnen de personal yoga lessen worden gedeeld met meer mensen (maximaal 3).

meld-je-aan-hover

 of lees verder over yoga...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland