Marianne Willems

Yoga kwam op mijn pad in mijn tienerjaren. Af en aan, maar het kwam altijd weer terug. Het gaf mij de nodige rust en ontspanning maar ook plezier.

Na een 21-daagse challenge in de studio in Groningen was ik helemaal verkocht. Elke ochtend starten met yoga gaf mij zo’n boost! Ik volgde in 2015 de 200hrs hatha opleiding bij Kenny Graham & Tony Giuliano en begon met lesgeven. Gaande weg heb ik diverse soorten lessen mogen geven op uiteenlopende locaties in binnen en buitenland. Gecombineerd met muziek, katten en op gekke locaties zoals in clubs en kledingwinkels. Maar ook zakelijk als break voor werknemers en online voor diverse communities.

In mijn lessen kies ik een functionele benadering, een vleugje humor en ik zorg dat alle niveaus welkom zijn. Even een moment voor jou, ongeacht hoe je je voelt of wat op dat moment jouw aandacht vraagt.

In 2018 en 2019 heb ik de 300hrs hatha opleiding gevolgd van diverse docenten met een onderdeel restorative yoga. In 2021 heb ik mij verdiept in yin yoga bij Marcel van der Vis.

Voor de liefde ben ik naar Alphen aan den Rijn verhuisd en verruil ik Open Yoga Groningen voor nieuwe kansen, mogelijkheden en verbindingen voor Elke Dag Yoga. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op de mat.