Zwangerschaps yoga

Zwangerschaps yoga Alphen aan den Rijn Elke Dag YogaVanaf 1 januari 2019 starten wij met zwangerschapsyoga in het centrum van Alphen aan den Rijn!

Zwangerschapsyoga helpt je flexibiliteit en je kracht te behouden terwijl je lichaam verandert gedurende de verschillende stadia van de zwangerschap. Je leert je adem op een juiste manier te gebruiken om je door de weeën en de bevalling heen te helpen en je voor te bereiden op het moederschap!

Wanneer beginnen?

De zwangerschapsYoga cursus is een doorlopende cursus tot het moment van de bevalling. Je kunt het beste beginnen tussen de 13e en 20ste week van de zwangerschaps. Liefst niet later dan de 27ste week. 

Wanneer zijn de lessen?

Vanaf januari 2019 starten de lessen op zaterdag van 11.30 - 12.45.

Groepsgrootte

De zwangerschapsyoga wordt gegeven in kleine groepen (maximaal 12), waardoor de docente voldoende persoonlijke aandacht kan geven aan iedere cursist afzonderlijk.

meld-je-aan-hover

 of lees verder over yoga...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!