Vinyasa yoga

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’, die zorgt voor dynamiek en voor geestelijke rust tegelijkertijd.

Het effect van regelmatig beoefenen van deze les maakt je sterker en soepeler. Ook verhoogt het je concentratie. In deze lessen ben je helemaal in het moment. Wil je bewegen, sterker en soepeler worden en je hoofd “even uitzetten”? Dan is deze les iets voor jou.

In een vinyasa les doe je meer yogahoudingen dan in een hathales. Het tempo ligt hoger. Je blijft 3-8 ademhalingen in één houding. De les wordt ook afgesloten met een eindontspanning.

Begin je met yoga en gaat je voorkeur uit naar vinyasa yoga? Volg eerst een aantal hatha lessen en raak zo bekend met de yogahoudingen

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!