Welke yogavorm past bij mij?

Er zijn veel verschillende vormen van yoga, hoe vind je de yogavorm die het beste bij je past? 

Dit ebook geeft een beknopt overzicht van de verschillende yogavormen en achtergrond over yoga in het algemeen en helpt je bij het vinden van de yoga die bij jou past.

Vul je gegevens in en download het ebook:

Welke yogavorm past bij mij - Elke dag yoga - Alphen aan den Rijn - Iyengar yoga - transparent free ebook

Vul je gegevens in en ontvang het ebook

* indicates required

Elke dag yoga gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.