Introductie aanbieding yoga

Beginnen met yoga in Alphen aan den Rijn Iyengar yogastudioBenieuwd naar yoga maar je bent er nog niet helemaal uit of het écht iets voor jou is?

Dan is de introductieaanbieding het perfecte startpunt. We bieden je vier yogalessen voor slechts 27,50 euro aan. Uniek in Alphen aan den Rijn, bij Elke dag yoga kun je zo gemakkelijk kennismaken met yoga. Onze yogastudio biedt Iyengar yoga aan, een van de meest gerespecteerde yogavormen in de wereld

Tijdens de introductielessen leer je de basistechnieken en houdingen van yoga. Zo ervaar je hoe yoga je flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest kan geven. 

De introductie aanbieding kun je gebruiken met de beginnerslessen. Binnen vier weken kun je je vier yogalessen volgen, op een dag en tijdstip naar jou keuze.

Elke dag yoga heeft elke dag van de week yogalessen, met verschillende docenten.

meld-je-aan-hover

 of meer informatie over onze andere mogelijkheden om te beginnen met yoga...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!