Yoga kurunta workshop

Yoga kurunta is onderdeel van Iyengar yoga, maak gebruik van de zwaartekracht om meer, en gemakkelijker strekking in houdingen te ervaren!

Tijdens de workshop komen een aantal houdingen aan bod waar we dieper op ingaan met behulp de touwen. Je zult ervaren hoe je je lichaam meer opent, je wervelkolom verlengt en je core versterkt. Daarnaast maakt het houdingen meer toegankelijk (met name de achteroverbuigingen en de omgekeerde houdingen. Het werkt het zeer effectief in het verbeteren van het begrip van bepaalde houdingen.

Zowel actieve, als ontspannende houdingen komen aan bod.

Toegankelijk voor iedereen die Iyengar yoga ervaring heeft!

Een Iyengar yoga workshop is een kans om je kennis te verdiepen. Elke workshop bouwt voort op wat je leert in de lessen. Door de langere duur van de workshops ten opzichte van de reguliere lessen krijgt je lichaam de kans zich meer te openen en kun je elke houding dieper onderzoeken. De volgorde van de houdingen (sequencing, kenmerkend voor Iyengar yoga) zorgt ervoor dat je de positieve effecten van de yoga sterker ervaart.

Wie
De workshop wordt gegeven door Ruud Boone.

Wanneer
Zaterdag 30 oktober van 13.30 – 16.00

Waar
De workshop wordt gegeven in Ridderveld, studio Lemelerberg

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 32,50 euro.

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!