Home practise & coaching workshop

Elke-dag-yoga-Alphen-aan-den-rijn-iyengar-yoga-workshop-plank

In deze workshop krijg je tips en coaching gedurende een maand om je eigen yoga practise thuis op te bouwen of te versterken. 

"En het werkt echt zo'n boost van een workshop met online ondersteuning. Ben blij dat ik de workshop heb gevolgd, een aanrader voor wie het matje dagelijks uitrollen ook meer in het hoofd afspeelt dan in het echte leven. Iedere dag 15 minuten op de mat staan met een overzicht van "eenvoudige" oefeningen was nog niet eerder zo leuk en gemakkelijk als nu!"

Je wekelijkse yogalessen helpen je hierbij aan een gedegen basis, ontwikkeling en inspiratie. Je eigen yoga thuis doen helpt je daarnaast je verder te ontwikkelen en yoga meer in je dagelijkse leven te integreren. 

Tijdens de workshop krijg je een "Home practice kit". Dit bestaat uit een aantal sequences (reeksen van houdingen) die je kunt gebruiken om thuis de houdingen te doen. 

Het duurt ongeveer een maand om een nieuwe routine op te bouwen, gedurende de maand na de workshop ontvang je wekelijks een email met meer tips en informatie om je te ondersteunen bij je practise. Ook kun je je vragen stellen over de houdingen, reeksen etc. Dit kan via de mail of in een speciale besloten groep online.

De workshop wordt gegeven door Ruud. Ruud is gecertificeerd Iyengar yoga docent.

Eerdere yoga-ervaring is niet noodzakelijk, beginners welkom!

Prijs
De prijs van de workshop en de ondersteuning gedurende een maand bedraagt 39,50 euro.
 
Wanneer
Zaterdag 10 november, 13.00 - 14.30
 
Vroegboekkorting: Meld je aan voor 29 oktober en ontvang 5 euro korting! (gebruik de kortingscode "vroegboekkorting")
 

meld-je-aan-hover

 of meer informatie over de workshops...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!