Backbends and inversions workshop

Dingen die je in het dagelijkse leven niet doet? Achteroverbuigen en de wereld ondersteboven bekijken!

Backbends (achteroverbuigingen) en inversions (omgekeerde houdingen) kunnen de meest uitdagende houdingen tijdens de yogales zijn. Deze workshop richt zich op het vrijmaken van de voorkant van het lichaam, waardoor de rug de vrijheid krijgt om achterover te buigen. Ontdek wat je beperkt in deze houdingen! Misschien je rug, of je schouders, heupen, adem of is het alleen angst? Ervaar ook wat bankbending op energetisch niveau met je doet.

Naast de backbends komen de omgekeerde houdingen aan bod. Deze houdingen vereisen fysieke kracht, maar roepen vaak ook angst op. De eerste keer dat je een omgekeerde houding zonder hulp doet, geeft het een adrenalinestoot, gevolgd door vrolijke energie. Tijdens de workshop helpt Iyengar yoga docent Ruud je op de juiste wijze de inversies uit te voeren, al dan niet met hulpmiddelen (props). De workshop begint met Pranayama (ademhalingsoefeningen), daarna volgt er een mooie sequence van asana’s. Laat je verassen wat je kunt!

De workshop wordt gegeven door Ruud Boone. Iyengar yoga docent en gecertificeerd op Introductory II niveau.

Eerdere yoga-ervaring is gewenst.

Prijs
De prijs voor de backbends and inversions workshop bedraagt 29,50 euro
Wanneer
Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt hieronder je vraag invullen of klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen en heeft mail of onderstaand formulier de voorkeur.

Ruud Boone - Elke dag yoga - Alphen aan den RijnIk help je graag!