Back-care workshop

Begin met een goede basis om je rug te versterken. Thema van deze workshop is de lage rug.

Enkele reacties uit de vorige workshops:

`Ik wilde even laten weten dat ik aan de back-care workshop meer heb gehad dan aan 10 keer fysio en dat ik er dus heel blij mee was´

´Graag wilde ik jullie toch even laten weten dat ik de workshop als heel prettig heb ervaren, en ook dat het me die dag heel veel energie en een relaxed gevoel heeft opgeleverd´

Thema

Elke back-care workshop heeft een ander thema, bijvoorbeeld lage rug, of schouders en nek of je core. Tijdens de workshop leer je je rug sterk te maken en je spieren op de juiste wijze te gebruiken zodat je rug zich kan ontspannen.

Ruud Boone is gecertificeerd Iyengar yoga docent en geeft de workshop. Hij is aangesloten bij de Iyengar yoga vereniging in Nederland. Wereldwijd is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Iyengar yoga en het effect op rugklachten. Op de amerikaanse Iyengar yogasite is hier meer over te lezen.

Prijs
De prijs voor de back-care workshop bedraagt 29,50 euro

Wanneer
Zaterdag 4 mei, 15.30 – 17.30

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!