Yoga startprogramma

Beginnen met yoga in Alphen aan den Rijn Iyengar yogastudioNieuwsgierig naar yoga maar nog niet helemaal zeker of het écht iets voor je is?

Dan is het yoga startprogramma van Elke dag yoga het juiste startpunt voor je. Tijdelijk zonder kosten!

Wij geven Iyengar yoga, een van de meest gerespecteerde yogavormen ter wereld.

De startersworkshop heeft als doel je bekend te maken met de basistechnieken van yoga. Én om te ervaren hoe je met yoga flexibiliteit, kracht, rust en balans in je lichaam en geest kan creëren.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in de starters workshop kun je vervolgens goed voorbereid deelnemen aan de yogalessen. 

De startersworkshop vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand en duurt anderhalf uur. De startersworkshop wordt gegeven door Ruud Boone, internationaal gecertificeerd yogadocent.

Prijs
De startersworkshop is tijdelijk zonder kosten! Meld je nu aan!
 
Wanneer 
Zaterdag 1 december  14.30 - 16.00  
 

meld-je-aan-hover

 of meer informatie over de cursussen...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!