Meditatie cursus

Meditatie cursus alphen aan den rijn elke dag yogaIn deze cursus leer je meditatie technieken die de kwaliteit van je leven kunnen verbeteren!

Er is stap voor stap uitleg over meditatie en begeleiding hierin. De meditatie avonden starten met een paar lichte bewegingsoefeningen. De lessen tijdens de cursus worden ingevuld met moment stil zijn, geleide meditatie met bijvoorbeeld een bodyscan of werken met je zon. Dit afgewisseld met bijvoorbeeld loopmeditatie/bewegingsoefeningen. Aandacht en vertragen zijn belangrijk in het meditatie proces.

De Tibetaanse Dzogchen stroming wordt gebruikt, een zachte manier van meditatie met aandacht voor erkennen, herkennen en omarmen van wat in je beweegt en leeft en werken met liefdevol gewaarzijn. Het lichamelijke, naast de mentale beoefening van meditatie. Met daarin de mogelijkheid om te delen. Elkaar te inspireren en inzichten uit te wisselen. Direct, gericht tot de kern zodat we niet in de verhalen gaan.

Het is een unieke cursus. Meditatie leert je om te gaan met de druk en snelheid van onze huidige westerse maatschappij. Je leert hoe je de technieken kunt toepassen in je dagelijks leven. Wat leer je precies? Je leert bijvoorbeeld een andere houding aannemen ten opzichte van je gedachten en je gevoel, gedrag. Je leert hoe je stress, een veelheid aan gedachten, frustraties en uitdagingen kan aangaan met nieuwe inzichten. Dat geeft rust, vrijheid en geluk in je leven.

Wie
De cursus wordt gegeven door Michael Heer.
 
Prijs
De kosten voor de beginnerscursus meditatie bedragen 69 euro
Wanneer
Vrijdagavond 25 januari, 1-, 8- en 22 februari van 20.15 - 21.30 
 

meld-je-aan-hover of meer informatie over onze cursussen...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland