Beginnerscursus yoga

Kies voor de beginnerscursus van Elke dag yoga, waarom?

Deze cursus is speciaal opgezet voor mensen die graag willen beginnen met yoga maar niet goed weten hoe en waar te beginnen.

De beginnerscursus is een speciale cursus met aparte lessen waarin je meer begeleiding/achtergrond krijgt. Uitermate geschikt voor mensen die nog niet eerder yoga hebben gedaan, voel dat yoga ook goed is voor jou! In zes weken leer je basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen.

De voordelen van de basiscursus yoga

  • Leer stap voor stap de belangrijkste houdingen en basistechnieken;
  • Veel persoonlijke aandacht in een kleine groep;
  • Naast het fysieke aspect ook aandacht voor onderwerpen als filosofie, geschiedenis, adem en de verschillende yogavormen;
  • Alle informatie uit de lessen en meer ook online beschikbaar;
  • Doe yoga met mensen die net als jij starten met yoga.

In zes lessen leer je basisvaardigheden- en technieken die in alle lessen terugkomen. Na de cursus kun je instromen in de reguliere beginnerslessen.

Hier lees je ervaringen van anderen met de yogalessen van Elke dag yoga.

Prijs

Voor deze cursus betaal je 89 euro.

Waar en Wanneer

In het centrum van Alphen aan den Rijn, onze studio Castellum

De cursus in het centrum van Alphen aan den Rijn wordt gegeven door Ruud Boone en Maria Bruning, Iyengar yoga docenten in Alphen aan den Rijn.

Deze cursus start zaterdagmiddag 30 januari 2021, van 14.00 tot 15.00; op 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 27/2 en 6/3. Mocht je een les missen dan wordt er een inhaal les georganiseerd.

In Ridderveld, aan de Zegerplas, onze studio Saffier

De cursus in Ridderveld wordt gegeven door Jolanda van der Linden en Gonda Verwoerd. Hatha en Yin docenten in Alphen aan den Rijn.

Deze cursus start donderdagmiddag 28 januari 2021, van 17.00 tot 18.00; op  28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2 en 4/3. Mocht je een les missen dan wordt er een inhaal les georganiseerd.

Meld je aan

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!