Michael Heer

Mijn naam is Michael Heer. Al een groot deel van mijn leven interesseer ik met voor het proces van bewustwording en een leven in ‘vrijheid’. Was het in het verleden vooral door lezen en het volgen van workshops gevuld met kennis. De laatste jaren is het voornamelijk op basis van ervaringsleer, stilte retraites en verstilling, het liefst tussen de bomen.

De verschuiving van persoonlijkheid trainingen en therapie vormen, naar nu vooral de levenskunst van het leven zelf, van het zelf leren, inzichten opdoen, vallen, opstaan. Durven te gaan staan, mijn pad herkennen en volgen, keer op keer, op mijn gevoel, wat voelt in mijn buik en spreekt vanuit mijn hart. In de vorm van meditatie, in combinatie met beweging, dans, vrije expressie en muziek valt dit voor mij allemaal samen. En dit wil ik op mijn authentieke manier, van wat in het moment ontstaat, in de wereld gaan zetten.

Meditatie heeft daar altijd een belangrijke rol in gespeeld. Meditatie is voor mij het middel om mijn binnenwereld te bestuderen. Door observeren, te zien, voelen en ervaren wat er in mij leeft, wat mijn aandacht vraagt, hoe ik mijn buitenwereld schep. De inzichten vanuit meditatie toepassen in het leven. In zachtheid, lerend, vrij van oordeel, spelend, met lichtheid, komend vanuit liefde voor mij, naar anderen en alles dat is.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

Ik help je graag!