Marjolein Koerselman

Mijn naam is Marjolein. Moeder van twee volwassen dochters en werkzaam als leidinggevende voor de medewerkers die de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) uit voeren.

In 2015 kwam is voor het eerst met yoga in aanraking. Mijn yogadocente stimuleerde mij als ochtendmens te starten met de “Vroege Vogels” les. Een Vinyasa yogales om twee keer per week de dag om 6.00 uur op te starten. Na deze les kan ik vol energie aan een nieuwe werkdag beginnen.

In 2017 heb ik de 200 uurs yogadocentenopleiding afgerond en op dit moment volg ik een aanvullende Vinyasa en yin opleiding bij de Aalo.

Het is even slikken als de wekker gaat, maar daarna vind ik het heerlijk om nog door de stille straten te rijden naar de yogaschool en nu zelf de “Vroege Vogels” Vinyasa les te geven. De hele dag profiteer je van het feit dat je lichaam is opgewarmd en je geest door meditatie tot rust is gebracht.

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Klik hier om een email sturen. Je kunt ook bellen, 0172 – 499 522, vergeet je telefoonnummer niet door te geven. Omdat we vaak lesgeven zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Daarom heeft mail de voorkeur.

We helpen je graag!