Iyengar yoga in Atlanta

Written by Ruud Boone on donderdag, 03 maart 2016. Posted in Iyengar yoga

Een van de voordelen van het Iyengar yoga, wereldwijd yogales volgen

Iyengar yoga wordt wereldwijd gegeven door erkende, gecertificeerde docenten. Een van onze cursisten volgt soms yogalessen in verschillende landen, lees hieronder haar verslag!

In januari vloog ik, omdat dat mijn werk is, naar Atlanta.

Elke dag yoga Alphen aan den Rijn Iyengar Yoga Blog yogales yogalessen Atlanta USAHet hotel waar wij als bemanning logeren zit wel in het centrum van Atlanta, maar omdat er niet veel meer te doen is dan 'shoppen' en omdat ik geen zin had in het Coca Cola museum, had ik thuis gekeken of er een yogaschool in de buurt zat.

Er bleek een Iyengar yoga studio op 4 km. afstand te zitten. En zo stond ik, samen met 2 collega's, op dinsdagochtend bij Still Water Yoga voor een les van anderhalf uur. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring, vooral om te merken dat een les daar hetzelfde gaat als een les van Ruud.

En ook om te ervaren dat je dus overal Iyengar yoga kunt doen. Het enige dat wèl anders was, was dat de docente constant aan het woord was tijdens de les. We kregen les van Kathleen Pringle, een heel ervaren docente. Mijn twee collega's vonden het ook leuk, totdat ze 's nachts aan boord last kregen van spierpijn…

Ik begon helemaal relaxed aan de terugvlucht naar Amsterdam en vond het zeker voor herhaling vatbaar!

YdG

 

 

About the Author

Ruud Boone

Ruud Boone

Ruud Boone

Ruud is oprichter en eigenaar van Elke dag yoga. In 1995 is hij afgestudeerd als Bachelor of Science, Ingenieur in de Informatietechnologie. Na een carrière als ondernemer in de ICT met IT bedrijf Incentro  verkocht Ruud in 2005 zijn aandeel. Daarna is hij zich gaan richten op yoga, specifiek op Iyengar yoga.
 
Ruud wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen in zijn omgeving.
 
Meer energie in je lijf en rust in je hoofd door het geven van yogalessen. Met de yogalessen helpt hij mensen zichzelf beter te leren kennen, zodat ze kunnen groeien. Lichamelijk en emotioneel sterker worden. Met als gevolg een gezond en stabiel leven met veel energie en minder stress. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het leven op korte en lange termijn.