Yoga als levenskunst - boek van de maand

Written by Ruud Boone on zondag, 23 oktober 2016. Posted in Boek van de maand

Yoga als levenskunst

Iyengar yoga Alphen boeken en informatie

Yoga als levenskunst is een bijzonder mooi boek van een van van de meest vooraanstaande yogaleraren ter wereld (niet voor niets door de BBC geroemd als 'de Michelangelo van de yoga').

Het boek is vooral een filosofisch en beschouwend werk over Iyengar's zoektocht naar totale vrijheid, innerlijke vrede en heelheid. Uiteindelijk gaat het erom te leren leven als bewust en vrij mens, midden in de maatschappij.

Bestel het boek bijvoorbeeld hier:

 

 

About the Author

Ruud Boone

Ruud Boone

Ruud Boone

Ruud is oprichter en eigenaar van Elke dag yoga. In 1995 is hij afgestudeerd als Bachelor of Science, Ingenieur in de Informatietechnologie. Na een carrière als ondernemer in de ICT met IT bedrijf Incentro  verkocht Ruud in 2005 zijn aandeel. Daarna is hij zich gaan richten op yoga, specifiek op Iyengar yoga.
 
Ruud wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen in zijn omgeving.
 
Meer energie in je lijf en rust in je hoofd door het geven van yogalessen. Met de yogalessen helpt hij mensen zichzelf beter te leren kennen, zodat ze kunnen groeien. Lichamelijk en emotioneel sterker worden. Met als gevolg een gezond en stabiel leven met veel energie en minder stress. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het leven op korte en lange termijn.