Het nieuwe succes - Boek van de maand

Written by Ruud Boone on woensdag, 09 april 2014. Posted in Boek van de maand

Het nieuwe succes - Arianna Huffington - Boek van de maand bij Elke dag ygoaNet uitgekomen; een boek dat helemaal aansluit bij de huidige tijdgeest: we werken ons een slag in de rondte, zijn altijd online en actief op social media…maar worden we daar nou gelukkig van?

En missen we misschien een stuk welverdiende rust in ons hoofd om tot inspiratie, creativiteit en wijze inzichten te komen?
Dat is precies waar het boek Het nieuwe succes over gaat, geschreven door de van oorsprong Griekse Arianna Huffington, hoofdredacteur van The Huffington Post, een van de snelst groeiende mediabedrijven in de wereld.
Het boek is als paperback en als ebook verkrijgbaar.

Vanaf volgende week vind je het boek op de tafel in de theehoek.

About the Author

Ruud Boone

Ruud Boone

Ruud Boone

Ruud is oprichter en eigenaar van Elke dag yoga. In 1995 is hij afgestudeerd als Bachelor of Science, Ingenieur in de Informatietechnologie. Na een carrière als ondernemer in de ICT met IT bedrijf Incentro  verkocht Ruud in 2005 zijn aandeel. Daarna is hij zich gaan richten op yoga, specifiek op Iyengar yoga.
 
Ruud wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen in zijn omgeving.
 
Meer energie in je lijf en rust in je hoofd door het geven van yogalessen. Met de yogalessen helpt hij mensen zichzelf beter te leren kennen, zodat ze kunnen groeien. Lichamelijk en emotioneel sterker worden. Met als gevolg een gezond en stabiel leven met veel energie en minder stress. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het leven op korte en lange termijn.