INTRO AANBIEDING

Voor starters

meer-informatie-hover

BEGINNERSCURSUS YOGA

Zaterdag 30 maart

meer-informatie-hover

VITALITEIT YOGA

Voor jongere ouderen

meer-informatie-hover

elke dag yoga - restorative yoga

Relax & restorative Iyengar yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam in rustgevende houdingen. Rust is anders dan slapen, rust zorgt ervoor dat het lichaam zich kan herstellen en vernieuwen. Veel studies hebben aangetoond dat yoga helpt het parasympatische zenuwstelsel te activeren. Dit zenuwstelsel is verantwoordelijk voor het balanceren van het lichaam en zorgt voor het verlagen van de hartslag en de bloeddruk. Tevens helpt het het immuumsysteem gezond te houden.

Deze moderne herstellende yoga vorm is afgeleid van de yoga stijl van BKS Iyengar. Iyengar gaf zijn studenten props om de poses te perfectioneren. Deze props zijn ook een perfect hulpmiddel bij de restorative yoga. De props ondersteunen je lichaam in de verschillende poses en geven een dieper gevoel van ontspanning. Met de props is het makkelijker voor het lichaam om in bepaalde houdingen te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van onder andere blokken, bolsters, dekens, stoelen, zandzakken en riemen.

We werken erg hard in ons leven, we slapen, maar nemen zelden tijd om te ontspannen/rusten. Restorative yoga poses helpen ons te leren te ontspannen en volledig, diep te rusten. Tijdens deze diepe ontspanning, komen alle organen tot rust. Je voelt je na de les minder bijvoorbeeld minder spierspanning.
De les is toegankelijk voor elk niveau, ervaring met iyengar yoga is wenselijk. Het aantal deelnemers in de les is beperkt, dit in verband met de hoeveelheid props en de persoonlijke aandacht bij de poses.

Relax met restorative iyengar yoga bij Elke dag yoga!

meld-je-aan-hover of lees verder over de themalessen...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland