INTRO AANBIEDING

Voor starters

meer-informatie-hover

BEGINNERSCURSUS YOGA

Zaterdag 19 januari

meer-informatie-hover

VITALITEIT YOGA

Voor jongere ouderen

meer-informatie-hover

reineke brandt yoga alphen aan den rijnMijn naam is Reineke, ik ben getrouwd en heb twee volwassen 'bonuskinderen'. Ik ben in 1996 afgestudeerd als psychologe en werk bij een overheidsinstantie.

Toen mijn man en ik in 2007 in Alphen aaan den Rijn kwamen wonen, ben ik begonnen met yoga bij Flim's Yoga Studio. Vanaf het begin zijn de lessen voor mij een heerlijk moment voor mezelf, om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te versterken en ontspannen.

Om beter om te leren gaan met de stress en druk van mijn werk ben ik me gaan verdiepen in mindfulness en meditatie. Dit bracht me veel, maar toen Flim begin 2016 een Intensieve Teacher Training aankondigde, maakte mijn hart een sprongetje; dit is de verdieping die ik zoek! Ik leerde dat yoga nog meer een reis naar binnen is dan ik besefte; het gaat om wie je echt bent, diep van binnen, met alle pracht en kracht maar ook alle kwetsbaarheid, ego en onzekerheid. Ik leerde met Hatha yoga deze kanten van mezelf meer te accepteren en te omarmen, zo ben ik compleet. Hoe meer ik leerde over het pad van de yoga, deste groter werd ook mijn wens deze kennis te delen met anderen. Het samen aangaan van dit pad en met elkaar blijven leren is een geschenk.

Datgene wat ik geleerd heb, draag ik uit in mijn Hatha yoga lessen; met aandacht en respect, zachtheid en stevigheid, minder doen en denken en meer focussen op ervaren en voelen, luisteren naar wat het lichaam en de geest ons vertelt, met compassie en met zelfdiscipline inzicht krijgen in hoe we onszelf kunnen helpen de mooiste versie van onszelf te zijn.

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland