INTRO AANBIEDING

Voor starters

meer-informatie-hover

BEGINNERSCURSUS YOGA

Zaterdag 30 maart

meer-informatie-hover

VITALITEIT YOGA

Voor jongere ouderen

meer-informatie-hover

Opleiding

mathilde boskma yoga alphen aan den rijnMijn naam is Mathilde, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In juli 2015 heb ik met veel plezier de 200-uurs yoga-opleiding bij Center Open Field afgerond.

Ik vind het fijn om mijn kennis over yoga te kunnen doorgeven, want yoga is zo veel meer dan alleen houdingen uitvoeren. Je wordt er niet alleen lichamelijk soepeler van, maar het werkt ook door op het emotionele vlak. Je kunt er een stabieler en meer tevreden mens van worden. Door het maken van mijn scriptie ben ik er achter gekomen dat je zelfs onverwerkte emoties kunt verwerken door middel van yoga en meditatie.

Mijn hatha-yoga lessen zijn zowel intensief/uitdagend als ontspannen. De lessen zijn geschikt voor alle niveau's en hebben altijd een thema om meer verdieping/betekenis te geven aan de oefeningen die we doen. Ik bied je lichaamsbeweging in combinatie met bewustwording en een stukje yogafilosofie. Ik heb jaren veel gedanst (jazz- en showballet) en het grote verschil met yoga is dat je bij dansen alles perfect moet uitvoeren volgens de regels en iedereen het op dezelfde manier moet doen. Het mooie van yoga is dat je elke houding kunt aanpassen aan hoe jouw lichaam is gebouwd en hoe het op dat moment aanvoelt. Daarom is yoga ook voor iedereen toegankelijk en hoef je er niet lenig of slank voor te zijn. Je leert naar je eigen lichaam te luisteren en daar kun je heel veel van leren!

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de modebranche, voornamelijk als patroontekenaar. Toen ik in 2009 overspannen werd, ben ik begonnen met yoga. Het heeft me enorm geholpen om weer te leren ontspannen en meer bij mijn gevoel te komen.

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland