INTRO AANBIEDING

Voor starters

meer-informatie-hover

START PROGRAMMA

Zaterdag 3 november

meer-informatie-hover

VITALITEIT YOGA

Voor jongere ouderen

meer-informatie-hover

Yoga kurunta alphen iyengar yogastudio

In deze Iyengar yoga workshop werk je aan het verdiepen van je yogahoudingen, je zult merken dat je dieper in de houdingen kunt komen door de specifieke reeks iyengar yoga houdingen. 

Naast de asana's en pranayama, dit keer aandacht voor de vijf kosha's. De vijf koshas worden vaak vergeleken met de lagen van een ui, die zich van de buitenste laag ontvouwt naar de binnenste en zo een ​​geïntegreerd geheel vormt.

De eerste kosha, de buitenste laag, ​​is het fysieke lichaam dat ook annamaya kosha wordt genoemd. De vijf elementen (lucht, ether, vuur, water en aarde) vormen het fysieke lichaam.

Dit is de laag waar de meesten van ons zich van bewust zijn en contact mee hebben. Het is samengesteld uit onze botten, pezen, ligamenten, spieren, bloedsomloop, organen etc.

Het is deze laag die we meestal voelen wanneer we asana's of yogahoudingen doen, zoals in een typische yogales. Vooral in Iyengar yoga is er veel aandacht om je van het fysieke lichaam bewust te maken en uit te lijnen. Werken aan precisie in elke houding. Je leert over weerstand, ontwikkeld flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Zo ontwikkel je kennis van delen van het lichaam zoals schouderbladen, sleutelbeenderen, spieren en andere plaatsen. Je krijgt meer begrip en een ​​dieper bewustzijn van je lichaam. Dit is de voordeur naar de diepere lagen van je lichaam. 

Bekendheid met deze laag is een vereiste om pranayama (ademhalingsoefeningen) te leren. Dit is de volgende laag, pranamaya kosha. Meer over deze kosha en de anderen in de workshop. 

Toegankelijk voor iedereen die yoga ervaring heeft!

Prijs
De prijs voor de workshop bedraagt 29,95 euro.
 
Meld je voor 12 maart aan met de 'earlybirdworkshop' code en je betaald 25 euro!
 
Wanneer
Zaterdag 31 maart, 14.30 - 17.00
 

meld-je-aan-hover of meer informatie over onze workshops...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland