INTRO AANBIEDING

Voor starters

meer-informatie-hover

BEGINNERSCURSUS YOGA

Zaterdag 30 maart

meer-informatie-hover

VITALITEIT YOGA

Voor jongere ouderen

meer-informatie-hover

run yoga alphen hardlopen en elke dag yoga running

Hardlopen kan behoorlijk pittig voor je lichaam zijn! Voor beginners maar ook voor degene die al langer trainen. Stijfheid, pijntjes in de spieren of gewrichten. Daarom is een combinatie van yoga en hardlopen een uitstekende balans tussen kracht, flexibiliteit, conditie en ontspanning.

Een reactie uit de vorige workshop:

"Doordat de yogaoefeningen gelijk na het hardlopen werden gedaan merkte ik direct verschil met de gebruikelijke cooldown. Aanrader voor hardlopers!"

De workshop omvat een warming-up, loopscholing om je hardlooptechniek te verbeteren, cooling down en daarna yoga. We lopen ongeveer een half uur, exclusief warming up en cooling down. Daarna volgt in de yogastudio de yogales. De houdingen zullen je heupen en benen soepeler maken en ervoor zorgen dat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd uit je lichaam zodat je minder spierpijn hebt. Ook werken we aan de soepelheid van je bovenlichaam zodat je gemakkelijker loopt.

Runyoga alphen hardlopen yoga workshop small

Elke dag yoga Parsva Konasana Website Alphen

De Run yoga workshop wordt gegeven door Ruud en Harald. Ruud is gecertificeerd Iyengar yoga teacher en fervent hardloper. Ruud heeft enkele jaren geleden de marathon van New York gelopen. Harald rond in mei zijn KNAU opleiding als looptrainer af en is trainer bij AAV '36 en wegkapitein bij Alphen a/d Run. Harald is meervoudig marathon loper.

 

Harald verzorgt de looptraining en Ruud de yogales. Ze delen hun ervaringen en tips tijdens de workshop. De workshop is voor de beginnend- en gevorderde hardloper! Eerdere yoga ervaring is niet noodzakelijk.

Prijs
De prijs van de run yoga workshop bedraagt 37,50 euro.
  
Wanneer
Begin 2018, ter voorbereiding op de 20 van Alphen.
 

meld-je-aan-hover

 of meer informatie over onze workshops...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

 

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland