INTRO AANBIEDING

Voor starters

meer-informatie-hover

BEGINNERSCURSUS YOGA

Zaterdag 30 maart

meer-informatie-hover

VITALITEIT YOGA

Voor jongere ouderen

meer-informatie-hover

Elke dag yoga Alphen aan den rijn iyengar yoga backbend workshop urdvha dhanurasana2Dingen die je in het dagelijkse leven niet doet? Achteroverbuigen en de wereld ondersteboven bekijken!

Backbends (achteroverbuigingen) en inversions (omgekeerde houdingen) kunnen de meest uitdagende houdingen tijdens de yogales zijn. Deze workshop richt zich op het vrijmaken van de voorkant van het lichaam, waardoor de rug de vrijheid krijgt om achterover te buigen. Ontdek wat je beperkt in deze houdingen! Misschien je rug, of je schouders, heupen, adem of is het alleen angst? Ervaar ook wat bankbending op energetisch niveau met je doet.

Naast de backbends komen de omgekeerde houdingen aan bod. Deze houdingen vereisen fysieke kracht, maar roepen vaak ook angst op. De eerste keer dat je een omgekeerde houding zonder hulp doet, geeft het een adrenalinestoot, gevolgd door vrolijke energie. Tijdens de workshop helpt Iyengar yoga docent Ruud je op de juiste wijze de inversies uit te voeren, al dan niet met hulpmiddelen (props). De workshop begint met Pranayama (ademhalingsoefeningen), daarna volgt er een mooie sequence van asana's. Laat je verassen wat je kunt!

De workshop wordt gegeven door Ruud Boone. Ruud Iyengar yoga docent en gecertificeerd op Introductory II niveau.

Eerdere yoga-ervaring is gewenst.

Prijs
De prijs voor de backbends and inversions workshop bedraagt 42,50 euro
Wanneer
Zaterdag 15 augustus, van 13.30 - 16.30

meld-je-aan-hover

 of meer informatie over onze workshops...

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of advies?

Je kunt ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft de voorkeur omdat we vaak lesgeven en dan niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen. Natuurlijk kun je ook bellen, 0172 - 499 522, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

We helpen je graag!

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36 ic twit 36 g 36x36Elke dag yoga op Linkedin Elke dag yoga Alphen Instagram
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

Erkend lid Iyengar yoga vereniging Nederland en Yogadocenten Nederland

Alle yoga lessen worden gegeven door ervaren én erkende yogadocenten

iyengar yoga alphenyoga alphen vereniging yogadocenten nederland